Martin Brablec: Jak psát úspěšný blog (na WordPressu)

Pustit se do firemního blogu bude jedno z vašich nejnevděčnějších, nejtěžších a nejúmornějších pracovních rozhodnutí. A taky dost možná selžete. Ale když vytrváte, a dokážete na svou stranu strhnout i ostatní, stane se z blogu (skoro) bezúdržbový motor vašeho marketingu. Budete seznámeni se spoustou příkladů z praxe, díky kterým se vyhnete nejtěžším místům, a budete vědět, na co si dát pozor speciálně ve WordPressu.

martinbrablupr

Martin Brablec

Majitel copy & content marketingové agentury, tichý lídr a nositel náhodných zranění z divých her se synem. Krom vedení Obsahové agentury sám píše – už přes 10 let. Pro Home Credit, Jablotron, CERVA Group, Solitea holding, CZC.cz nebo třeba JIC. Taky přednáší a školí. Pije kávu. Hodně.

  Facebook | Twitter | LinkedIn

Videozáznam v archivu Slezské univerzity

Jak psát úspěšný blog (na WordPressu) – #8  (00:43:17)  [81MB]

Prezentace

Daniel Nytra: Blog jako prodejní kanál

Blog jako prodejní kanál

Přednáška je bohužel kvůli nemoci Daniela zrušena.

Začneme rozřazením návštěvníků stránek, poté se dozvíte, jaké nástroje používat pro emailový marketing, jak nastavit prvky pro e-mailový marketing ve WordPressu. Zdůrazníme, že autorespondery jsou začátek všeho, vysvětlíme si proces pokročilejší automatizace a představíme si vychytávky pro WordPress.
Nytra D.

Daniel Nytra

Marketér a freelancer
Facebook / Twitter / LinkedIn / Google+ / YouTube / Instagram / RSS feed